Reklama
 
Blog | Šimon Reich

Vzkaz pro pana Ondráčka

Obviňujete poslance okolo sebe, že o demokracii mluví pouze, když se jim to hodí. Naprosto ale přitom přehlížíte (nebo při nejmenším neberete v potaz) o čem celou dobu mluvíte vy! A nejen to, vy to ani nijak nereflektujete!

Se svojí minulostí nemáte problém. Prý jste se s ní vyrovnal a ničeho nelitujete. Vaše argumentace, že jste nikdy neporušil zákony této země, které za tehdejší doby definovali zločinci (tedy v době, kdy jste vy pendrekem mlátil nevinné lidi a myslel si, že konáte dobro), je zcela mimo. A v případech kdy se nejedná přímo o vaše vlastní slova, tak je důkazem o všem výše zmíněném vaše členství v KSČM, tzn. ve straně, která oficiálně slaví tzv. vítězný únor jako skutečně „vítězný“.

Dále jste ve svém dnešním proslovu v poslanecké sněmovně zmínil „pár křiklounů“. Milý pane, tak zaprvé ty tisíce pokojně demonstrujících lidí nebyli a nejsou žádní „křiklouni“, ale občané této země, kterým se vy osobně zodpovídáte a pro které pracujete. Zadruhé, opravdu si myslíte, že všichni, kteří včera mrzli v ulicích, jsou jediní, kterým přetekla poslední kapka? Pokud ano, tak jste buď ignorant, demagog nebo hlupák – jen si vyberte. Vás a vaši stranu tolerujeme, protože jsme demokraté. Prosím, mějte svoji stranu a dělejte si politiku. To ale na tom, kým skutečně jste, vůbec nic nemění. A vy jste především lumpové, pane Ondráčku.

Tuhle zemi založil Masaryk a ne vy. Tuhle zemi vybudovali demokraté, zatímco vy jste ji zdevastovali. Celou řadu opravdových Čechů, skutečných hrdinů a vlastenců jste deportovali, uvěznili nebo rovnou popravili. Kdybyste vy a vaše strana jasně a opakovaně toto (a mnoho dalšího) uznali a omluvili se, tak bychom vás možná považovali pouze za partu neškodných podivínů, kteří věří tomu, že systém, který všude selhal (a tam kde ještě ne, tak selhává a lidé v něm trpí), má snad pod správným vedením šanci na úspěch. Ale takhle nejste nic jiného než obyčejní lumpové.

Vaše odstoupení je irelevantní, protože byste byl stejně odejit. A vy musíte jít, pane Ondráčku, protože demokratické liberální zemi, jejíž idea je založena na svobodě a humanismu (tak jak tyto hodnoty chápal Masaryk), nemáte vy co nabídnout. Nutno dodat, že to samé platí pro vašeho kolegu z StB, který je vlkem v rouše beránkově. Nemějte obavy, ona přijde řada i na něj, protože český lid (jak vy a vaši přátelé rádi říkáte) si už nenechá potřetí za sebou definitivně zdevastovat svoji republiku a identitu. Masaryk to všechno vidí a my už toho máme dost!

Více na mojí oficiální FB stránce zde: https://www.facebook.com/dr.reichsimon/

Reklama